SC Medical Device Lex SRL va invita sa participati la cursurile cu tema:

  • M1. Cunoasterea cerintelor legale aplicabile domeniului dispozitivelor medicale. Cerinte specifice pentru importatorii/distribuitorii de dispozitive medicale
  • M2. Cunoasterea cerintelor legale aplicabile domeniului dispozitivelor medicale. Cerinte specifice pentru prestatorii de servicii in domeniul dispozitivelor medicale (optica medicala, service, protezare ortopedica, protezare auditiva)
  • M3. Buna practica de distributie a dispozitivelor medicale (MDGDP)

Gasiti aici programul de instruire pentru anul 2019.
Inscrierile se vor face pana cel tarziu cu 15 zile inainte de desfasurarea cursului pentru care optati. Inscrierea se face in limita locurilor disponibile, prin primirea de catre organizator a Formularului de participare pe care il gasiti atasat si a confirmarii platii.
Durata fiecarui modul este de 1 zi. Program 9.00 – 16.30.
Pentru a participa la modulul M3 este obligatorie participarea la modulul M1 sau M2, functie de specificul activitatii firmei dvs.
Cursurile se adreseaza atat personalului de conducere cat si celui de executie din societati comerciale / firme / institutii ce desfasoara activitati conexe dispozitivelor medicale.

  • Lector:
    Lazar IORDACHE – experienta 15 ani in domeniul dispozitivelor medicale (director general SVIAM / OTDM in perioada 2001-2010, vicepresedinte ANMDM in perioada 2010-2016)
  • Tarif: 600 lei/persoana/zi incluzand prestatia lectorului, suportul de curs tiparit, emiterea certificatului de participare, pauza de cafea si masa de pranz.

Detalii:
Gasiti la: www.medicaldevicelex.ro ,

Solicitati la: medicaldevicelex@yahoo.com sau sunati la:

  • 0722 204 842 – Lazar IORDACHE (Lector)
  • Consultati: AgendaFormularul de participare si Programul de instruire